Årets bog begivenhed – BogForum 2018 – Lørdag den 27. november

Årets bog begivenhed – Bogforum i Bella Center, København – med ca. 40.000 besøgende og tre messehaller fyldt med forfattere, bøger og bogsnak. Lørdag den 27. oktober, kl. 10-18 kan du møde Monika Janfelt, forfatter til fagbøgerne Karriere – kunsten at flytte sig og den engelske oversættelse Career – The Art of Moving On.        Hvis du også vil møde holdet bagved; grafikeren, oversætteren, manuskriptredaktøren og korrekturlæseren, har du muligheden for det i tidsrummet 11-12. Her står vi og er klar til en snak med publikum om vores samarbejde, og hvad vi hver især laver – Så kom og hør mere om hvordan man får sin bog oversat og hvordan det er at arbejde som forfatter, oversætter, redaktør, korrekturlæser og grafiker. Vi står ved stand E3, på NewPub-standområdet, midt i Centerhallen. Vi glæder os. Velkommen!

Foruden forfatteren Monika Janfelt, kan du møde oversætterne og korrekturlæserne Sinéad Quirke Køngerskov, Jette Martens Jørgensen og Uschi Tech samt grafikerne Koch&Falck, der alle har bidraget til Karriere – kunsten at flytte sig og oversættelsen Career – The Art of Moving On.

Standområdet NewPub byder også på en fælles boghandel, en info-stand og en telefonboks fyldt med tips til egen skrivning. Desuden har NewPub netværket udgivet et fælles gratis katalog og magasin. Her kan publikum orientere sig om, hvilke dage de kan få en snak med hvilke forfattere, samt læse et dusin interviews om vejen til den gode bog og om, hvorfor mange forfattere vælger selv at etablere forlag. Magasinet kan hentes på NewPub standområdet.

Bogforum 2018 kører i tre fulde dage fra fredag 26. oktober til dørene lukkes igen søndag aften. Se hele programmet på www.bogforum.dk

 

 

 

 

Skriv et svar